Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Slijperijen met onze expertise zijn er maar weinig

Tebra Slijptechniek , voormalig Speciaal Slijperij Van Dijk, is één van de slijperijen die zich de absolute specialist op het gebied van (cnc) rondslijpen, vlak- en profielslijpen en centerloos slijpen van nieuwe en te reviseren machineonderdelen mag noemen. Diverse materialen kunnen ter verwerking worden aangeboden. Er zijn maar weinig slijperijen die datzelfde kunnen zeggen.

Indrukwekkend machinepark
Er zijn ook maar weinig slijperijen die beschikken over een uitgebreid machinepark, waarmee producten tot maximaal 500 mm diameter en een lengte van 1600 mm kunnen worden verwerkt. Zowel het slijpen van enkelstuks als het slijpen van grote series is voor ons geen probleem.

Complete producten
Door de nauwe samenwerking met het zusterbedrijf Tebra Messenindustrie BV kunnen wij voor u complete producten leveren inclusief oppervlaktebehandeling. Tebra Messenindustrie is één van die slijperijen die grotere producten kan slijpen (vlak, scherp) en zeer nauwkeurig kan profielslijpen, terwijl Tebra Slijptechniek één van de deskundige slijperijen is op het gebied van rondslijpen en centerloos slijpen.

Meer informatie?
Wilt u nog concreter weten waarom Tebra wordt beschouwd als één van de betere slijperijen? Heeft u een algemene vraag? In beide gevallen kunt u geheel vrijblijvend ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl