Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Tebra Slijp techniek en de kracht van samenwerken

Tebra Slijp techniek weet zich omringd door sterke partners. Dankzij deze partners kunnen wij een zo’n compleet mogelijk dienstenpakket aanbieden op het gebied van slijp- en snijtechnieken.

Onze partners
Tebra Messenindustrie is ons zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van messen voor de industrie, precisieonderdelen, snijmachines en slijp service. Tebra Messenindustrie heeft veel mogelijkheden op het gebied van verspaning. Daarnaast bezit het een grote slijpcapaciteit.

Kovema heeft kennis van snij processen en levert alle snij benodigdheden voor het snijden van rollen die afgewikkeld worden en worden versneden naar kleinere rollen. Daarbij heeft Kovema de vertegenwoordiging van Dienes in Nederland. De Dienes groep is een wereldwijd opererende groep die zowel ronde messen als lange messen produceert: Een kwaliteitsbedrijf met vooraanstaande know how op het gebied van messenproductie en snijden.

Menzing warmtebehandeling is als oorspronkelijke oprichter van de slijperij is Menzing nauw verbonden met Tebra Slijp techniek . Kennis en productiemiddelen worden gemakkelijk uitgewisseld.

Hardchroom is als voormalig een goede bekende van Tebra Slijp techniek . Hierdoor is onze kennis van verchromen en na slijpen ervan gewaarborgd.

Een netwerk om op te bouwen
Dankzij onze partners met ieder hun eigen expertise, kunnen wij de best mogelijke service bieden. Heeft u vragen over onze werkwijze op snij- en slijp techniek? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij horen graag van u.

Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl