Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Mes harden en snijprecisie volgens Tebra

Tebra levert een groot aantal industriële messen van kwaliteit. Eén van de onderdelen bij het vervaardigen van een mes is het mes harden. Niet alleen de snijprecisie, maar ook de hardheid van een mes zegt namelijk is over de kwaliteit.

Schaarmessen
Ons leveringsprogramma omvat onder andere schaarmessen voor de staalindustrie. Onder- en bovenmessen voor het knippen van verschillende staalsoorten vragen om verschillende machinemessen en een andere manier van het mes harden. Daarnaast speelt de dikte van het te knippen materiaal een rol. We maken uw schaarmessen op basis van een voorbeeld of tekening. Voordat we deze producten produceren checken we welke materialen en welke plaatdiktes u wilt knippen. Op basis van die gegevens bepalen wij het messenstaal dat we inzetten, de warmtebehandeling, en de behandeling die we toepassen voor het mes harden.

Papiermessen
Zowel rechte als ronde papiermessen maken deel uit van ons leveringsprogramma. Deze worden geleverd in verschillende kwaliteiten: Chroomstaal, Snelstaal en Hardmetaal. Het mes harden geschiet bij ieder van de materialen op een andere wijze. Onze papiermessen voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsnormen en ons standaard assortiment omvat alle gangbare typen. Voor meer informatie klikt u hier.

Meer weten?
Wilt u meer weten over mes harden of over welke messen nog meer deel uitmaken van ons leveringsprogramma? Vul dan het speciaal hiervoor aangemaakte contactformulier in. Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw vraag of vragen. Ook als u een afspraak wilt maken, kunt u gebruikmaken van dit formulier.

Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl