Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Industrie messen, geleverd door Tebra

Tebra Messenindustrie levert een breed assortiment aan industrie messen. We produceren onder andere schaarmessen, ronde en vlakke messen en messen met hardmetaal. Kernpunt voor onze levering is dat deze producten moeten voldoen aan de eisen van onze afnemers. Dankzij onze keuringsprocedures, werkinstructies en onze zeer ervaren medewerkers zorgen wij voor een constante betrouwbare kwaliteit.

We leveren onder andere aan de volgende branches:

  • Voedselverwerkende industrie 
  • Papierindustrie
  • Rubberindustrie
  • Tabaksindustrie
  • Metaalindustrie
  • Recyclingsindustrie

Hieronder lichten we de eerste twee branches verder toe.

Roestvaste messen voor de voedselverwerkende industrie
Een belangrijk deel van de messen die we produceren wordt geleverd aan de voedselindustrie. Door onze grote voorraad roestvast messenstaal in verschillende soorten zijn we in staat snel verschillende kwaliteiten messen voor uiteenlopende toepassingen te produceren. We leveren onder andere aan de fritesindustrie, de groenteverwerkingsindustrie, kippenslachterijen, en de champignonindustrie.

Voor meer informatie over onze roestvaste messen voor de voedselindustrie, klikt u hier.

Messen voor de papierindustrie
Zowel de rechte als ronde papiermessen maken deel uit van ons leveringsprogramma. Dit type mes wordt geleverd in verschillende kwaliteiten: chroomstaal, snelstaal en hardmetaal. Onze papiermessen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons standaard assortiment omvat alle gangbare typen papiermessen. Voor meer informatie hierover, klikt u hier.

Interesse?
Wilt u meer weten over de verschillende industrie messen die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Ook als u meer algemene vragen heeft, kunt ons via dat formulier bereiken. Wij staan graag voor u klaar.

Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl