Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Geharde bussen en assen

Tebra Slijpteechniek is expert op het gebied van snijden en wikkelen en vult onze diensten dan ook prima aan wanneer we moeten werken met geharde bussen en assen.

Drukkend snijden
Geharde assen, al dan niet met geharde bussen, vormen de snijbasis voor drukkend snijden. De meshouders zijn eenvoudig verwisselbaar, maar de assen moeten lang meegaan. Onze partner Dienes levert eerste klas snijwalsen. De hardheid van de as is afgestemd op de hardheid van de drukmessen. Het oppervlak is perfect zuiver geslepen. Diep en vakkundig geharde assen kunnen altijd nageslepen worden. Met de geharde assen en geharde bussen van Dienes bent u verzekerd van een lange levensduur en daarmee ook van lage snijkosten.

Uiterste precisie
De geharde bussen die net al even ter sprake kwamen zijn verwisselbaar en dienen naadloos te passen. Het hardingsproces en de hardheid van de bus zijn belangrijk voor de levensduur. De binnendiameter en de buitendiameter worden nauwkeurig glad geslepen om een perfect gladde en ronde as te kunnen waarborgen.

Zijn er onduidelijkheden?
Heeft u vragen over geharde assen en geharde bussen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen en dit te verzenden. Wij zullen daarna zo snel mogelijk reageren.

Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl