Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Vlak- en profielslijper en ronde messen slijper

Tebra profileert zich als vlakke profielslijper. Profielslijpen vereist nauwkeurige machines, bediend door vakmensen. Wij beschikken over CNC-machines die middels een moderne CAD/CAM-koppeling worden aangestuurd voor bijzondere slijpbewerkingen. Of het nu gaat om polygoon slijpen op de Kellenberger, schroefdraadslijpen in uw ronde producten of speciale profielen maken in vlakke produkten, wij hebben ongetwijfeld een slijpmachine die uw werk aankan. En dan niet alleen qua geometrie, maar ook qua precisie. Onze ervaren profielslijpers weten altijd het optimale rendement te behalen en zorgen gegarandeerd voor een perfect resultaat.

Behalve profielslijper, slijper van ronde messen
Ook zijn wij expert in het slijpen van ronde messen. Ons machinepark stelt ons in staat messen tot wel 6 meter te maken en ronde messen te produceren met een diameter van 50 tot 500 mm.

Werkterrein
Profielslijper Tebra produceert onder andere messen voor de vleesverwerkingsindustrie. Veel soorten messen die in vleesverwerking gebruikt worden hebben we voorraad. Daarnaast hebben we als profielslijper een grote voorraad speciale soorten roestvast staal. We zijn bijvoorbeeld in staat snel messen voor de voedselverwerking te profielslijpen. Wanneer messen voor de profielslijpers onbekend zijn, kunnen zij ze maken volgens tekening of conform een voorbeeldmes. Natuurlijk zijn de messen uit onze profielslijperij altijd zorgvuldig geslepen en gepolijst. Na afloop van het productieproces worden de messen gewassen om ze "schoon" in te kunnen zetten in uw productie.

Contact
Wilt u meer weten over profielslijper Tebra ? Heeft u andere vragen? U kunt altijd contact opnemen. Dit doet u door gebruik te maken van het contactformulier. Tot binnenkort.

Voor het (cnc) vlakslijpen van machinedelen beschikken wij over de volgende machines :
 
Jung JA 600 CNC
 
Bereik:
600 x 250 x 250 mm
Geschikt voor vlak- en profielslijpen.

Specialiteit:
Baangestuurd profielslijpen.
 
 
 
 
 
 
 
Jakobsen AC 1832

Bereik:
800 x 500 x 400 mm
Geschikt voor vlakslijpen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jung JF 500
 
Bereik:  
500 x 200 x 300 mm
Geschikt voor vlak- en profielslijpen.
Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl