Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Sterke partners

Tebra Slijptechniek BV weet zich omringd door sterke partners.
 
Tebra messenindustrie BV
Zusterbedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van messen voor de industrie, precisieonderdelen, snijmachines en slijpservice. Tebra Messenindustrie heeft veel mogelijkheden op het gebied van verspaning. Daarnaast bezit het een grote slijpcapaciteit.
Door de jarenlange ervaring op het gebied van messenproductie, is er een grote kennis van materialen, slijpen en warmtebehandeling.
 
Kovema heeft kennis van snijprocessen en levert alle snijbenodigdheden voor het snijden van rollen die afgewikkeld worden en worden versneden naar kleinere rollen. Daarbij heeft Kovema de vertegenwoordiging van Dienes in Nederland. De Dienes groep is een wereldwijd opererende groep die zowel ronde messen als lange messen produceert.
Een kwaliteitsbedrijf met vooraanstaande know how op het gebied van messenproductie en snijden.
 
Menzing warmtebehandeling
Als buurman en oorspronkelijke oprichter van de slijperij is Menzing nauw verbonden met Tebra Slijptechniek. Kennis en productie worden makkelijk uitgewisseld.
 
Hardchroom Techniek
Als voormalig zusterbedrijf is Hardchroom techniek een goede bekende van Tebra Slijptechniek. Hiermee is onze kennis van verchromen en naslijpen ervan gewaarborgd.
 
Een solide netwerk om u te ontzorgen
Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl