Siemenstraat 5
7903 AX Hoogeveen
T: +31 (0)528 234447
F: +31 (0)528 234429
E: info@tebraslijptechniek.nl

Bedrijfsprofiel

Sinds 2001 is Tebra Slijptechniek (voorheen Speciaal Slijperij Van Dijk) succesvol als toeleverancier voor de metaalindustrie. Het bedrijf behoort tot de top in de branche. Het maakt gebruik van de modernste productietechnieken en de productieomgeving voldoet aan de strengste milieu-eisen.

Continue investeringen in mensen en machines maken dat Tebra Slijptechniek BV toonaangevend is op gebied van CNC rondslijpen en vlak-profielslijpen van machinedelen. Daarbij levert het bedrijf zowel maatwerk bij enkelstuks als verwerking van seriepartijen.

Een zeer sterk punt is de flexibele instelling, die het mogelijk maakt op zeer korte termijn aan de wensen van de klanten tegemoet te komen.

Tebra Slijptechniek onderscheidt zich door:

  • Brede kennis van slijpen
  • Een hoog kwaliteitsniveau, gekoppeld aan korte levertijden.
  • Zeer modern machinepark.
  • Grote mate van creativiteit bij ontwerp en vervaardiging van hulpgereedschappen.
  • Goede kennis van werktuigbouwkunde, waardoor wij u goede adviezen kunnen geven en vaak mee kunnen helpen om problemen op te lossen.
  • Samenwerking met sterke partners
Voormalig Speciaal Slijperij Van Dijk was een zusterbedrijf van Hardchroom Techniek Nederland B.V. Hardchroom Techniek Nederland B.V. is opgericht in 1993 en behoort tot de top van de Nederlandse markt als het gaat om verchromen van ronde produkten. Sinds juli 2010 is van Dijk "Tebra Slijptechniek" gaan heten en maakt het onderdeel uit van de Nederlands Messenindustrie groep. Een bundeling van krachten waardoor we nog beter in staat zijn onze klanten te bedienen op het gebied van slijpen en slijtdelen.
Tebra Slijptechniek BV - 2011


Tebra Slijptechniek verhuist per 12/3/2015  naar Hoogeveen
Ons nieuwe adres wordt:
Siemenstraat 5, 7903 AX Hoogeveen
Telefoon: +31 (0)528 234447
Email: info@tebraslijptechniek.nl